Hundartiklar av en kvalite som inte existerar i vanliga hundbutiker säljs ut till reapriser

På nätet i butiken allt-fraktfritt.se pågår en utförsäljning av ett jättesortiment av hundartiklar. Priserna är mycket låga, under inköpspris, för de flesta produkterna.

allt-fraktfritt har växt ur lokalerna och behöver på något sätt få mer plats. Hundsortimentet har blivit utvalt att utgå enär det tar upp väldigt mycket utrymme med sina 2000 produkter.

Lagret är så proppfyllt att det är marigt att plocka och packa, lager, vind och totalt 7 sjöcontianers är fyllda till bristningsgränsen. Sortimentet måste minskas om det skall funka att plocka och packa rationellt.

spårlina

Därför ska alla hundartiklar utgå och i det tysta pågår en utförsäljning till vrakpriser.

Det är inte vilket sortiment som helst, förmodligen är det de i särklass bästa produkterna som finns att köpa i Sverige.

Halskedjor och hundhalsband från Sprenger. Tyska Sprenger är halsbandens Rolls Royce och kostar ofta flera hundra kronor. Nu säljs Sprengers sortiment ut under inköpspris.

Hundhalsband och koppel i överfettat läder från KingHound. KingHound är varumärket som ger mest för pengarna – och det redan innan dessa reapriser. Oavsett detta jättehög kvalitet, mässingshalsband är av massiv mässing, inte ens Sprenger har detta.
Halskedjor och halsband i metall finns i ett kolossalt sortiment, i alla fall nu i början av utförsäljningen. Priserna är så låga att man ibland tror man ser fel.

Kenjan of Denmark hundkoppel. Världens förmodligen bästa läderkoppel. Extra tjockt oxläder, minst 5 mm tjockt. Dessa läderkoppel är förmodligen lika välfungerande om 100 år.

Speciallinor för träning av skyddshundar. Munkorgar för träning och tävling av skydds- och tjänstehundar.

Munkorgar för vanligt bruk finns i stort sortiment. Till närmast alla raser, i alla fall innan de börjar ta slut. En munkorg är lämpligt att ha hemma.

Hundleksaker och bitleksaker. Vattenskålar i stort utbud, liksom matskålar. Olika selar för träning av tjänstehundar.

Svensktillverkade hundprodukter av superkvalitet från Dog Security. Plastbelagda massiva spårlinor 7 mm och 4 mm med en kärna i mitten. Såna spårlinor rinner rakt igenom gran och kvistar i skogen, fastnar inte.

Apporter och annan hundträningsutrustning finns i stor mängd.

Så just nu kan man köpa riktigt bra hundartiklar billigt. Alla dessa goda produkter finns på samma ställe, bara det är unikt. Att de därpå slumpas bort till kanonpriser är kanske både första och sista gången.

Mitt tips till samtliga som har vovve, ta en titt på allt-fraktfritt. Billigt och bra på samma gång.